Overslaan en naar de inhoud gaan

INTOCHT SINTERKLAAS & PIETEN IN GARNWERD

Op zaterdag 18 november kunnen alle kinderen uit Ezinge, Feerwerd, Garnwerd en omstreken Sinterklaas en de Pieten weer verwelkomen op de kade voor café Hammingh. Om 13.45 uur komt de boot aan. Traditioneel zorgt De Eendracht voor een muzikaal onthaal en spelen de mooiste Sinterklaas-klassiekers. Thuis dus even oefenen op ‘Zie ginds komt de stoomboot’, ‘O, kom er eens kijken’ en ‘daar wordt aan de deur geklopt’.

Schoentje zetten
Op vrijdagmiddag 17 november (16.00-17.30 uur) mogen peuters en kleuter t/m groep 2 uit de drie dorpen hun schoentje zetten in de Doorrit in Garnwerd. Op zaterdag 18 november na de intocht mogen zij samen met Sint en de pieten hun schoentje weer ophalen. Vergeet natuurlijk niet om een mooie tekening in je schoen te doen!

Muziekfeestje met Sinterklaas & pieten
Alle kinderen van groep 3 t/m 8 zijn van harte welkom om op het Muziekfeest van Sinterklaas en de Pieten op zaterdag 18 november van 14.45 tot 15.30 uur in het dorpshuis van Ezinge. Samen met zangeres Miranda Bolhuis en gitarist Harry Voornhout maken we er een swingende boel van met natuurlijk een hoop Sinterklaasliedjes én cadeautjes en lekkers.

P.s. Hou garnwerd.eu in de gaten voor eventuele last-minute wijzigen. De reis van Sinterklaas en de Pieten zit ieder jaar vol verrassingen en wil daarom nog wel eens wijzigen… Als je het Sinterklaasjournaal volgt ben je vast ook al goed op de hoogte.
 

Tijd
01:45 pm
Datum