Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweedehands kleding-markt van Ons pakkie-an in Feerwerd

FEERWERD - Ons pakkie-an houdt zaterdag 18 november een tweedehands kleding-markt in het dorpshuis van Feerwerd. De hulporganisatie is daarvoor op zoek naar kleding voor kinderen en volwassenen.

De opbrengst van de kledingverkoop is bestemd voor De Vakantiebank. Deze stichting heeft als doel mensen met een inkomen rond de bijstandsnorm, een onbezorgde vakantieweek aan te bieden op een mooie locatie in Nederland. Zo kunnen ze even los zijn van de thuissituatie en nieuwe energie opdoen.

Ons pakkie-an zet zich in voor duurzaamheid en sociale verbinding. Eerder organiseerde de hulporganisatie tweedehands kleding-markten in Warfhuizen, Mensingeweer en Winsum. 

Voor deze verkoop is inbreng nodig, met name (winter)kleding voor kinderen en volwassenen. Ook tasjes, sieraden, riemen, redelijke schoenen zijn welkom. De goederen kunnen ingeleverd worden in Feerwerd aan de Oosterweg 19, in Garnwerd aan de Krassumerstraat 34, in Rasquert aan de Meymaweg 19, in Warfhuizen aan de Schoolstraat 7 en in Winsum aan de Trekweg naar Onderdendam 10, de Freesialaan 30 en de Westerstraat 20. Bij afwezigheid kan de kleding bij het huis neergezet worden.

Meer informatie is te krijgen bij Ingrid Nederhoed via Ingridnederhoed@gmail.com.

Datum