Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitnodiging aan ieder die betrokken is bij cultuur-recreatie-toerisme in Middag-Humsterland !!

Uitnodiging aan ieder die betrokken is bij cultuur-recreatie-toerisme in Middag-Humsterland !!

Afbeelding
middagEvenals twee jaar geleden organiseert de Werkgroep Gastvrij Middag-Humsterland weer een THEMA-AVOND en wel op dinsdag 12 maart as. om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in Huis van het Dorp, Nieuwestreek 33 te Ezinge.

Naast het uitwisselen van informatie over ontwikkelingen op het gebied van cultuur, recreatie en toerisme in Middag-Humsterland en in de gemeente Westerkwartier, willen we ons vooral richten op het jubileumweekend 17-18 mei 2025. Volgend jaar is het twintig jaar geleden dat Middag-Humsterland de status van Nationaal Landschap kreeg en dat willen we vieren met een weekend vol activiteiten onder het (voorlopige) motto: "Ode aan Nationaal Landschap Middag-Humsterland".
We willen deze avond vooral benutten om met elkaar ideeën uit te wisselen en zo mogelijk eerste lijnen voor het jubileumweekend uit te zetten. Daarnaast is het ook mogelijk om ideeën aan te dragen voor eventuele 'ommetjes' en (nieuwe) fietsroutes. Meer informatie in
bijgaande uitnodiging.

Afbeelding
middag
Afbeelding
middag2Omdat zij een belangrijke rol kunnen spelen bij dit thema, nodigen we ook dorpsverenigingen/-belangen uitdrukkelijk uit om met een vertegenwoordiging aanwezig te zijn!

De deelname is vrij, wel graag even aanmelden via:


gastvrij.middaghumsterland@gmail.com (met vermelding van naam, adres en evt. organisatie/onderneming).
 


Met vriendelijke groet, namens Werkgroep Gastvrij Middag-Humsterland,

Lex van Wijngaarden

Tijd
08:00 pm
Datum